Nature's Pride

Alterego heeft al zo’n 10 jaar een frisse match gevonden met Nature’s Pride, dé leverancier van exotische groenten en fruit. We ondersteunen en activeren onder andere het merk EAT ME. Met thema’s als ‘Nature’s Pride Proudly Presents” en “Grenzeloos Genieten” verzorgen we de uitrol naar diverse media.

www.naturespride.nl

EAT ME

Waar ooit de relatie begon met de vraag: “Kunnen jullie meedenken over ons eetrijp fruit?”, is Nature’s Pride vandaag de dag nog steeds een vaste partner van Alterego met betrekking tot merk activatie en package design. Inmiddels is het merk EAT ME uitgegroeid tot het kwaliteitslabel voor ‘ready to eat’ en zijn we ontelbare communicatie-uitingen verder. Bijvoorbeeld voor de ‘Ja, ik wil’ campagne waarmee een nieuwe groep consumenten werd geïnspireerd om avocado te gebruiken in dagelijkse gerechten.

Lees meer

EAT ME zomercampagne

Voor de zomercampagne van 2022, waarbij de avocado in de spotlight wordt gezet, heeft Nature’s Pride de vraag bij ons neergelegd om mee te denken op hun creatieve concept. Het doel is duidelijk; de avocado consument inspireren om avocado in verschillende maaltijden toe te passen. Het idee was er, aan ons de vraag om dit tot één pakkende campagne te smeden.

Volg de Avocado Tour

DE AVOCADO-TOUR is een zomerse campagne die is neergezet als een muziekfestival waarop Avocado de headliner is. Deze komt tot leven in het feestelijke en inspirerende beeldmerk. De festival-time table waarop de AVOCADO-TOUR line-up terug te vinden is inspireert de consument om de avocado op meerdere momenten van de dag te gebruiken. Van leaflets tot line-up poster, van animaties tot displays in de vorm van een festival food truck… De Fruit Truck!

We hebben een stijl neergezet die perfect door te vertalen is over een breed spectrum middelen, met als doel zo veel mogelijk avocado-fans (in spe) op de juiste plek en tijd te kunnen inspireren en te motiveren om meer lekkere gerechten te maken met avocado.

Lees meer

Rock on!

Communicatie-uitingen

Bureaukalenders

Ieder jaar verrast Nature’s Pride haar klanten en relaties met een kleurrijke bureaukalender. Alterego zorgt er met een onderscheidend concept en smaakvol design voor dat Nature’s Pride het hele jaar door top of mind staat bij haar relaties.

Bureaukalender small web

Power Vriendjes

Alterego ontwikkelde het concept en het design voor de Power Vriendjes campagne, waarmee (ouders van) kinderen kennismaken met verschillende groenten en fruit van het merk EAT ME. We dragen de doelstelling om gezond eten leuk en toegankelijk te maken voor kinderen een warm hart toe.

Power vriendjes

Vrachtwagen design

Alterego ontwikkelde het dynamische design voor op de EAT ME vrachtwagens. Je kunt ze met regelmaat spotten op de Nederlandse wegen.

LD180329-119