Nature's Pride

Alterego heeft al zo’n 10 jaar een frisse match gevonden met Nature’s Pride, dé leverancier van exotische groenten en fruit. We ondersteunen en activeren onder andere het merk EAT ME. Met thema’s als ‘Nature’s Pride Proudly Presents” en “Grenzeloos Genieten” verzorgen we de uitrol naar diverse media.

www.naturespride.nl

EAT ME

Waar ooit de relatie begon met de vraag: “Kunnen jullie meedenken over ons eetrijp fruit?”, is Nature’s Pride vandaag de dag nog steeds een vaste partner van Alterego met betrekking tot merk activatie en package design. Inmiddels is het merk EAT ME uitgegroeid tot het kwaliteitslabel voor ‘ready to eat’ en zijn we ontelbare communicatie-uitingen verder. Bijvoorbeeld voor de ‘Ja, ik wil’ campagne waarmee een nieuwe groep consumenten werd geïnspireerd om avocado te gebruiken in dagelijkse gerechten.

Lees meer

Communicatie-uitingen

Bureaukalenders

Ieder jaar verrast Nature’s Pride haar klanten en relaties met een kleurrijke bureaukalender. Alterego zorgt er met een onderscheidend concept en smaakvol design voor dat Nature’s Pride het hele jaar door top of mind staat bij haar relaties.

Bureaukalender small web

Power Vriendjes

Alterego ontwikkelde het concept en het design voor de Power Vriendjes campagne, waarmee (ouders van) kinderen kennismaken met verschillende groenten en fruit van het merk EAT ME. We dragen de doelstelling om gezond eten leuk en toegankelijk te maken voor kinderen een warm hart toe.

Power vriendjes

Vrachtwagen design

Alterego ontwikkelde het dynamische design voor op de EAT ME vrachtwagens. Je kunt ze met regelmaat spotten op de Nederlandse wegen.

LD180329-119