DIENSTEN

Impact Partners

Samen met onze partners zorgen we ervoor dat jou merk staat als een huis.

Samen met Future of Food Institute helpen we jou jouw consument beter te leren begrijpen. Data zijn belangrijker dan ooit dus werken wij samen met Future of Food Institute. De combinatie van data, kennis en intuïtie zorgen voor de beste keuzes. Door samen te werken met Future of Food Institute kunnen wij het perspectief van de consument belichten waardoor jij betere keuzes voor jouw merk kunt maken.

Alterego & Better Future Factory bundelen hun superkrachten om jou te helpen jullie verpakkingen Futureproof te maken. Alterego met hun expertise op het gebied van branding en verpakkingen, Better Future Factory met hun expertise op het gebied van duurzaamheid en techniek.

Samen met Ymagine ondersteunen we jou in het vormen van jouw visie en bedrijfsstrategie die voor iedereen helder en begrijpbaar is. Business en brandstrategie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. We werken altijd met een multidisciplinair team in jouw organisatie om ervoor te zorgen dat jouw toekomstige visie in de gehele organisatie wordt gedragen.