Wij zijn AlteregoCreative Impact Boosters

Over ons

Wij maken geen onderscheid meer tussen mens en merk, zolang jij vecht voor een mooiere wereld ben jij in ons boekje een held. Wanneer jij anderen inspireert tot dezelfde missie, maakt dat nog meer helden. Dit noemen wij het Hero-2-Hero PrincipeTM.
Daarom ontwikkelen wij positioneringen en branding concepten niet langer meer vanuit B2B of B2C, maar juist vanuit een Hero-2-Hero aanpak. Alle beslissingen worden op basis van menselijke emoties gemaakt.
Wij helpen organisaties een positieve bijdrage te leveren aan mens, maatschappij, dier en milieu door ze te inspireren en in beweging te brengen met onze expertise en creativiteit. Wij bouwen merken die de kracht hebben om emoties te beïnvloeden en daarmee de wereld te redden.

Sinds 2002

Alterego bestaat sinds 2002 en loopt dus al een tijdje mee. Dat resulteert in twee decennia vol met uitdagingen, gave projecten en hele mooie herinneringen! Alle ervaring die wij hebben opgedaan delen wij graag om zo een wereld vol helden te bouwen!

Diensten

Positionering

In een wereld waar er een overvloed aan keuzes te maken is zorgt de juiste positionering voor het antwoord op de vraag; why should they choose you?

Activatie

Jouw merk fysiek en online tot leven brengen? Wij zorgen ervoor dat jouw merk de aandacht trekt en jouw doelgroep in actie komt.

Design

Jouw visuele identiteit moet zo sterk zijn dat jouw doelgroep het herkent zonder het lezen van de naam of zien van het logo. De kracht van design.

Heroes

Max

Onze art director die in een brainstorm altijd anders denkt dan ieder ander. Creatieve geest met flauwe woordgrappen, muzikant, jutter en bierliefhebber.
Perry

Kritische creatieve tovenaar achter de Mac. Nerd (nog een), Spotify koning met meer dan 60 persoonlijke afspeellijsten, digitale comic collector en Marvel-fan.
Isabel

Gestructureerde projectmanager, onze youngster van het team. Heeft het studentenleven nog niet helemaal losgelaten, draagt een Haagse ooievaar om haar nek en is eigenlijk net iets te bijdehand.
Yuri

Brandconsultant, strateeg en oprichter van Alterego. Fan van Star Wars, visueel artiest en comic collector.

Sidekicks

Caroline

Business developer en online advertising expert. Ingeburgerde Belg, georganiseerde chaoot, moeder van een tweeling en kent ieder restaurant in Delft en Rotterdam.
Dennis

De fitste influencer van Alterego. Content creator, eigenaar van Shape Visions en het geheim achter het succes van het instagram account @shorttrackteamNL.
Chris

UX-designer en front-end developer. Discussieert graag met Lennard, Wikipedia is er niks bij, gek op hotsauces en schaakmeester.
Lennard

Bewegend beeldkunstenaar. Filmmaker, eigenaar van NEWUP, koning in discussiëren over alledaagse problematiek en Pokémonkaarten verzamelaar.
Femque

Lifestyle en story fotografe. Eigenaar van FemSchook, aanstekelijke lach, is onafscheidelijk van haar hondje Mika en een echte levensgenieter.
Werkplek nodig als creatieve freelancer?

Bij Alterego zit je goed!

€ 200,- excl. BTW per maand/ per bureau. Contractduur 1 maand

Neem contact op met XXX

+31 (0)70 338 94 40 info@alteregomarketing.com

Testimonial