WE ARE ALTEREGOHigh impact branding agency

Over ons

Wij maken geen onderscheid meer tussen mens en merk, zolang jij vecht voor een mooiere wereld ben jij in ons boekje een held. Wanneer jij anderen inspireert tot dezelfde missie, maakt dat nog meer helden. Dit noemen wij het Hero-2-Hero PrincipeTM.
Daarom ontwikkelen wij positioneringen en branding concepten niet langer meer vanuit B2B of B2C, maar juist vanuit een Hero-2-Hero aanpak. Alle beslissingen worden op basis van menselijke emoties gemaakt.
Wij helpen organisaties een positieve bijdrage te leveren aan mens, maatschappij, dier en milieu door ze te inspireren en in beweging te brengen met onze expertise en creativiteit. Wij bouwen merken die de kracht hebben om emoties te beïnvloeden en daarmee de wereld te redden.

Sinds 2002

Alterego bestaat sinds 2002 en loopt dus al een tijdje mee. Dat resulteert in twee decennia vol met uitdagingen, gave projecten en hele mooie herinneringen! Alle ervaring die wij hebben opgedaan delen wij graag om zo een wereld vol helden te bouwen!

Diensten

Brand Positioning

In een wereld waar er een overvloed aan keuzes te maken is zorgt de juiste positionering voor het antwoord op de vraag; why should they choose you?

High Impact

Jouw merk fysiek en online tot leven brengen? Wij zorgen ervoor dat jouw merk de aandacht trekt en jouw doelgroep in actie komt.

Brand Design

Jouw visuele identiteit moet zo sterk zijn dat jouw doelgroep het herkent zonder het lezen van de naam of zien van het logo. De kracht van design.