Team Intro

Van visie.. 

Team Intro is het leukste Scheveningse uitzendbureau (laat het ze niet horen) voor de allerleukste Infra- en Horecafuncties van Zuid-Holland. Bij Team Intro staan mensen voorop die niet worden gezien als een nummer, maar als een volledig medewerker van het bedrijf. Dit geldt zowel voor de flexwerker, payroller, als voor het eigen personeel. Iedereen is gelijk. Mensen binden en boeien staat hoog op de agenda, het personeel wordt dan ook graag in de watten gelegd. Een presentje tijdens de feestdagen of er wordt echt stilgestaan bij een verjaardag.

Naast het regelen van werk heeft Team Intro een te gek pand in de Scheveningse Haven; een Werkcafé waar verschillende ruimtes verhuurd worden om te werken. Alleen of met een compleet team. Het Werkcafé zou het Werkcafé niet zijn, als je er ook heerlijke drankjes en lunches kan krijgen en waar je op elk moment van de dag kan aanschuiven bij het All-Day All-In buffet. Zo zorgen ze ervoor dat je opgeladen en vol energie de dag doorkomt. 

Team Intro is dus hard op weg om het leukste bedrijf van Nederland te worden, maar hoe word je dat?

Naar merkstrategie..

Alterego heeft hiervoor een nieuw positioneringsonderzoek gedaan, waarbij we de markt, de doelgroep en de trends hebben bekeken. Eén ding was duidelijk Team Intro is niet alleen een standaard uitzendbureau en valt al helemaal niet te vergelijken met de grote corporates in de markt, dus de bedoeling was dan ook om hier vandaan te blijven. Bij Team Intro staat niet ‘werk’ centraal, maar de mens. Werkplezier en waardering zijn hier twee hele belangrijke termen die we hebben weten te vangen in de nieuwe Pay-off: LEKKER BEZIG.

Daarnaast wilden we meegeven dat geen dag hetzelfde is bij Team Intro en is het thema ELKE DAG in het leven geroepen. Deze zin wordt elke keer vergezeld met een wervende of motiverende onderregel die slaat op een afdeling of functie. Deze regels zijn wat krijgen op deze manier een goede samenwerking met LEKKER BEZIG.

Voorbeelden:

  • ELKE DAG 40.000 auto’s de goede kant op gestuurd.
  • ELKE DAG Samen vlammen. 
  • ELKE DAG Kans op sjans.

Alle uitingen die met bovenstaande zinnen worden gemaakt moeten consistent worden doorgevoerd. Daarom heeft Alterego een brandbook samengesteld waar alle regelgeving van het merk Team Intro in vermeld staan. Dit brandbook moet er ook voor zorgen dat er bij Team Intro intern dezelfde taal wordt gesproken in de communicatie.

Naar visuele vertaalslag.  

In de afgelopen periode hebben we toffe uitingen gemaakt voor onder andere feestdagen, het werven van verkeersregelaars en het Werkcafe. Dit ging van een fotoshoot van verkeersregelaars tot social posts en van een ijskrabber tot een digitale reclamezuil op de A12. Tevens hebben we het wagenpark van Team Intro onderhanden genomen; goudkleurige personeelsbussen en personenauto’s die het verkeer van Den Haag e.o. een stuk kleurrijker maken.

We kunnen dus wel zeggen dat we flink aan het bouwen zijn om van Team Intro, naast het leukste, ook het opvallendste bedrijf te maken