The Mayo Sisters

De vegan variant wordt vaak gezien als een onsmakelijke en als bewerkte vervanger van het “echte” product. Niks is minder waar voor de varianten mayo’s van The Mayo Sisters!

 Een echte zuivere mayo voor iedereen.

Toen de zussen ons benaderde in 2021 met de vraag of wij hun konden helpen om deze (h)eerlijke producten beter te positioneren, werden wij, na het lezen van hun verhaal, meteen enthousiast! Zo’n product verdient een mooie plek in de markt en daar wilden wij graag bij helpen. Daarnaast past het volledig in ons verhaal en strookt het met onze missie en visie. 

Van visie…

De zussen Helene en Martine Hissink weten namelijk als geen ander wat lekker eten is en in 2018 hebben zij een bewuste stap gemaakt van mayonaise naar mayo (mayonaise zonder ei). Hun prioriteit als productontwikkelaars: het behouden van de juiste structuur en behoud van de echte Franse mayonaise smaak; romig met een zuurtje. Met als visie de wereld een stukje mooier en duurzamer maken. 

De mayo’s bevatten geen dierlijke producten en zijn dus 100% plantaardig, suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, vrij van GMO en zonder extra toegevoegde kleur-en smaakstoffen, géén E-nummers en bevat 15% minder vet met de smaak van echte mayonaise; fris en lekker romig.

Naar merkstrategie…

Wat maakt je product nou zo uniek? Waarom pakt de consument jouw product en niet een andere? Hoe authentiek ben je? Wie is je doelgroep nou eigenlijk? En natuurlijk nog veel meer vragen die naar boven zijn gekomen tijdens dit proces. Hieruit is een complete nieuwe positionering uitgekomen, waarmee wij The Mayo Sisters hebben geholpen hun volgende stap te zetten naar een duurzamere en smakelijke toekomst voor de wereld van morgen. 

Naar aanleiding van dit plan hebben wij de etiketten opgestrakt, om deze er meer uit te laten springen in het schap. Zodat ook het onderscheid tussen de smaken duidelijker naar voren kwamen. Hieruit voort hebben we een geüpdatete huisstijl ontwikkeld en (online) communicatiemiddelen waarmee we, tot de dag van vandaag, met veel plezier samen aan werken.