Talent Providers

Met veel energie en ambitie starten met een IT recruitmentbureau, zonder eigenlijk te weten waar te beginnen. Dan ben je aan het goede adres bij Alterego Marketing.

Gat in de markt

Wie zijn wij? Waar staan wij voor? Hoe moeten we ons profileren in de markt? En hoe willen we dit uiten? Vragen die vanzelfsprekend zijn, zodra je start met een nieuw bedrijf. Zo ook voor Talent Providers. Een IT recruitmentbureau met als doel een mooi recruitersteam op te zetten, om meerdere bedrijven te helpen met hun IT-personeelsuitdaging. Voor beide eigenaren was dit al helder, nu de start nog. Want hoe vind je nu dat ene gat in de markt, om dit succesvol te maken? Daar komt Alterego Marketing om de hoek kijken.

We know how IT works

Alterego Marketing is niet alleen verantwoordelijk voor het creatieve proces, ook de onderbouwing van de strategie hoort bij de opdracht. Door eerst helder te krijgen wie beide eigenaren zijn en waar ze precies naar toe willen, kun je een onderzoek starten en proberen dit te rijmen met de visie van Talent Providers. Wie zijn de toekomstige concurrenten eigenlijk? En welke emotionele waarden hanteert de doelgroep? Belangrijke vragen die tijdens het proces beantwoord worden, om de positie van Talent Providers te kunnen bepalen. Een uitdaging is het zeker; een recruitmentbureau opstarten in een tijd waarin de uitzendbureaus uit de grond schieten. Daarom des te belangrijker om op te vallen!

Na het positioneringsonderzoek werd de strategie bepaald en kregen we ook de mogelijkheid om dit tot leven te brengen. Hiervoor mochten we social media beelden creëren, het nieuwe logo en de huisstijl ontwerpen. Ook de website wordt door Alterego Marketing ontworpen, zie www.talentproviders.nl voor het resultaat. 

Testimonial