Rosé d’Anjou

In opdracht van Interloire hebben we een merk gebouwd voor een volledige Appellation (AOC): Rosé d’Anjou. Met een positionering als de zomerwijn bij uitstek hebben we bijgedragen aan de revival van de rosé in Nederland.

Sinds vele jaren activeren we dit merk vanuit de romantische en koninklijke waarden van de Loire vallei als Koning der Rosé. Van acte de présence tijdens Koninginnedag op het museumplein en een heuse Marie-Antoinette Canal Parade boot tijdens de Amsterdam Gay Pride tot Loveland Festival en de Libelle Zomerweek. Altijd gekoppeld aan sales promotions op het schap met partners als Otazu, Woodstock69 en CuliAir.

Daarnaast wordt Rosé d’Anjou ieder jaar opnieuw gekroond op het Bloemendaalse strand als één van de juwelen van de Loire. Het strandfeest met thema’s als Dandy, French Revolution en Roaring Twenties, is een jaarlijkse topbeleving met Rosé d’Anjou als stralend middelpunt.

Overal waar ‘the magnificent life’ gevierd wordt is Rosé d’Anjou erbij! En niet zonder succes. Het laatste decennium zijn de exportcijfers verzesvoudigd.

www.rosedanjou.nl