Pauwels Sauzen

De Belgische sauzenfabrikant Pauwels produceert al sinds 1909 de beste Belgische sauzen, vinaigrettes, frituurvetten en –oliën voor de professionele gebruiker in foodservice. Met Alterego als creatieve partner is de afgelopen jaren niet alleen het volledige assortiment gerestyled en de positionering versterkt, ook werd een gloednieuwe horecawebsite gelanceerd en ontwikkelde Alterego diverse creatieve concepten, advertenties, stand designs en animatievideo’s.

Ga het avontuur aan met de sauzen van Pauwels

Met het hoofdthema ‘Avontuur’ om de marketingactiviteiten van Pauwels aan op te hangen, zet Alterego de nieuwe horecaverpakkingen van deze Belgische sauzen in de spotlight. De verpakkingen zijn een avontuur op zichzelf. Van een spannende Mystery Saus tot een Andalouse en een exotische Hawai Saus. De verpakkingen staan voor de avontuurlijke smaken die je gaat proeven als consument. Je snack wordt ineens een avontuur!

www.pauwels-sauces.be   |   www.pauwels-sauces.com 

Voor Pauwels verzorgt Alterego:

  • Animatie video’s – Naast creatieve eindejaarsvideo’s ontwikkelde Alterego ook een aantal animatie video’s ter introductie van de nieuwe sauzen lijn. De commercial was te zien op VTM Vlaanderen.
  • Webdesign – Alterego ontwikkelde niet alleen de corporate website van Pauwels, maar ook een uitgebreid platform voor de horeca professional vol informatie, tips en recepten met deze Belgische sauzen.
  • Beursacties – De Pauwels avonturen positionering slaat ook aan bij de handel (b2b) en daarom komt het avonturenthema ook terug in onze beursactie i.s.m. ‘Dinner in the Sky’ tijdens de vakbeurs Horecatel.

Omzet verhogend verpakkingsontwerp

De verpakkingen van het Pauwels horeca assortiment voorzagen we van een nieuw jasje. Met een volledige restyling van de hele productlijn draagt Alterego bij aan de permanente investering van Pauwels om de beste kwaliteit sauzen in de markt te zetten. De restyling resulteerde in korte tijd tot een flinke omzetverhoging.