Neptunus Haring

In opdracht van Haasnoot Fish Group creëerde Alterego het campagne concept ter introductie van de mild gezuurde haringfilets van Neptunus.

Het imago van dit nieuwe product werd ondersteund door smakelijke fotografie, zelf ontwikkelde recepturen, een website en een pakkende introductievideo. Allemaal onder het motto ‘Hollands Nieuwste’, een knipoog naar de jaarlijkse Hollandse Nieuwe.

Deze mild gezuurde haringfilets zijn een gezonde lekkernij die rijk is aan omega-3 vetzuren. En ze zijn ook nog eens 100% natuurlijk, net als de jaarlijkse Hollandse Nieuwe.

Deze heerlijke haringvariatie is er in verrassende smaken. Of je nu zin hebt in een oosterse salade, een broodje met een bite, salade met biet, een cassis crostini of rode haring cracker, een Italiaanse salade of sushi…met dit unieke haringproduct van Neptunus kun je alle kanten op.

neptunusharing.nl

Fotografie & recepten

Haring eten nieuwe stijl

Neptunus presenteert…
Hollands Nieuwste!

Alterego verzorgde de food fotografie en ontwikkelde recepturen voor dit nieuwe product. Door de smaakvolle styling werd de recepten pagina een etalage met prachtig beeld om van te watertanden.

Onderdeel van de introductiecampagne was een on-pack en online win actie. Deelnemers maken kans op een overnachting op de SS Rotterdam of culinaire prijzen van Le Creuset. De actie wordt gecommuniceerd met een actiesticker op de verpakking en gepromoot via een online videocampagne.

De introductie bleek ook niet onopgemerkt in de pers: in magazines als Flair, Libelle, Vriendin, Koken en Genieten, Gezond Eten en Foodies verschenen shopping items en diverse bloggers gingen aan de slag met het product.

“Alle dokters aan de kant,
de Nieuwe Haring is in ’t Land!”