Fisherman's Choice

“Onze snack verpakkingen zijn gedateerd en daarom hebben wij uw expertise nodig. Wij zijn op zoek naar een total package!”

Dit was letterlijk wat Fisherman’s Choice ons mailde in december 2018. De restyle van twee merken, Super Choice en Fisherman’s Choice in totaal 28 verpakkingen inclusief nieuwe productfotografie. Zo startte onze samenwerking eind 2018.

De verpakkingen van Fisherman’s Choice konden wel een modern en stijlvol nieuw jasje gebruiken. De opdracht; de verpakkingen een internationale uitstraling te geven en de tien talen die erop vermeldt moeten worden mooi uit laten komen. En Alterego zou Alterego niet zijn als we niet ook het logo meenemen in een redesign als deze!

Alterego ontwerpt verpakkingen op basis van een marketing gedachte. Dit heeft ertoe geleid dat een grote retailer besloot meer producten van het merk Super Choice op te nemen in het assortiment en daar zijn we trots op!

Naast de verpakkingen hebben we ook de twee belangrijkste communicatie middelen voor Fisherman’s Choice van de nieuwe stijl voorzien.

Brochure

Fisherman’s Choice is al 25 jaar expert in de markt van vis en garnaal producten, waarbij zij hun klanten voorop stellen. Dit leidde tot de vraag om een pakkende brochure te ontwikkelen waarmee zij hun klanten kunnen informeren. Naast een duidelijk overzicht van hun assortiment (in een nieuw jasje) komen er ook heerlijke sfeerbeelden voorbij waarvan de food fotografie door Alterego is verzorgd.

Website

De website kon niet achterblijven en is ook meegenomen in de nieuwe stijl van de verpakkingen en de brochure.

Neem een kijkje op de website www.fishermanschoice.nl

Testimonial