Farm Frites

De één is Team Patat en de ander Team Friet, maar wij…zijn Team Farm Frites!

Farm Frites is een aardappelproducten producent (4x woordwaarde) uit het Zuid-Hollandse Oudenhoorn. Zij werken met de beste aardappeltelers en doen op het gebied van smaak en kwaliteit geen concessies. Al hun aardappelen moeten de ‘the fresh taste of the land’ hebben… zonder dit zou het elke andere pieper kunnen zijn. 

Deze aardappel gigant blijft maar innoveren om zo CO2 neutraal mogelijk te produceren, de producten zo duurzaam mogelijk te kunnen verpakken en van een ‘simpele’ aardappel steeds weer verrassende en vernieuwende friet te maken. Op deze manier biedt Farm Frites de foodservice duurzamere oplossingen aan, om wereld wat gezonder én lekkerder te maken.

Alterego draagt deze visie en de initiatieven een warm hart toe, omdat dit perfect past in de missie en visie van Alterego. Het is dan ook geen straf om voor een klant als Farm Frites te werken.

Zo heeft Alterego nieuwe verpakkingsdesigns en een DNA-handboek ontwikkeld voor de specialiteiten lijn van Farm Frites. Wat eerst een bonte verzameling was aan verschillende designs, is nu een overzichtelijke en uniforme familie, met een knipoog naar de oude huisstijl.

Naast de verpakkingen heeft Alterego ook de omdozen voor de producten,  diverse promotiematerialen en het advertentiestramien ontwikkelt. Allemaal in lijn met de nieuwe stijl en passend bij de missie en visie van Farm Frites.

Waar we écht trots op zijn is de video voor de akkerranden. Hierin lieten we drie experts aan het woord om duidelijk te maken hoe de akkerranden zo optimaal mogelijk benut kunnen worden. Ze zijn namelijk heel erg belangrijk zijn voor de biodiversiteit, het zorgt voor een natuurlijke plaagregulatie waardoor het gebruik van pesticide nihil wordt. Akkerranden zijn bovendien een natuurlijk waterzuiveringssysteem en houden CO2 vast. De bloemrijke randen, maken deze natuurlijke fabrieken een plezier voor het oog. 

Een video met schitterende beelden die bewijzen dat je guilt-free van Farm Frites kan en mag genieten!