Very Perry

Hey waar is Perry?
Voor iedereen die Perry al drie maanden kwijt was, je kan hem bij ons vinden!

En voor wie Perry nog niet kent…
Het heeft even geduurd, maar na een flinke zoektocht is dit hem geworden: Perry! Onze nieuwe creative designer. Het is zijn missie om mooie dingen te maken en het is duidelijk dat hij weet hoe dat moet. Deze frisse wervelwind (Tazmanian devil-stijl) is kritisch… heel kritisch… maar gewoon echt héél erg kritisch over hoe designs eruit moeten komen te zien en hoe deze tot stand komen. Digital design kent geen geheimen meer voor hem dus waagt nu een sprong in het diepe om de wereld van packaging en brand design te ontdekken én eigen te maken.

Perry heeft al een flinke stempel gedrukt op zijn rol binnen de studio van Alterego. Deze anime freak en koffie connaisseur is mega eigenwijs en houdt wel van een potje debatteren over design, is altijd in voor een dolletje of een potje tafelvoetbal.

Kleur!
Perry heeft gewoon sinds dit jaar z’n eigen kleur!

VERY PERI (PANTONE 17-3938): een schitterende paarse kleur die perfect bij z’n ogen kleurt.