Vacature Creatief Ontwerper | 32 – 40 uur

Jij bent ‘on brand’, ‘on trend’ en leergierig. Je houdt van mooie dingen maken, weet hoe je een merkverhaal visueel kunt maken en vertelt graag verhalen. Wij zijn op zoek naar een allround vormgever!

Alterego voor jou
Voordat we verder ingaan op wat wij zoeken, eerst even wat wij jou te bieden hebben. Behalve een maandelijkse vrijdagmiddagborrel, hebben we jou een ambitieuze werkplek te bieden in Den Haag! We werken met een jong team, met ieder zijn eigen specialiteiten en we helpen elkaar graag. Alterego is specialist in branding; brand identity en brand activation en dan met name in de Food, FMCG en Leisure sector. We brengen merken in beweging door creatieve marketingoplossingen, vlijmscherpe strategieën en originele designs. Door creatieve marketingcommunicatie en strategie te combineren met exceptionele grafische vormgeving maken we het verschil. In het schap en in het hoofd en het hart van de consument, zoals een echte Alterego betaamt. We werken voor merken als Palm, 8.6, Nature’s Pride, CBR, Mathieu Teisseire, Disney, Aldi, Schultenbräu, Team Intro, Oxious, Farm Frites, Plenish .

Behalve op inhoudelijk gebied hebben we je ook op praktisch gebied wat te bieden. Namelijk een salaris van € 2.250,- tot 2.850,- per maand (afhankelijk van je kennis en ervaring) o.b.v. 40 uur, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen (bij een full time dienstverband) en een werkplek op ons kantoor in Den Haag.

Jij voor Alterego
Wij zijn ter aanvulling op ons team op zoek naar een vormgever die samen met ons ons gaat bouwen aan onze merken. Van huisstijl ontwikkeling tot verpakkingsontwerp, van webdesign tot advertenties; jij weet de boodschap keer op keer te vertalen in jouw ontwerpen. Je brengt als vormgever jouw eigen stijl en kennis mee en bent daarmee echt een aanvulling op ons team.

Je werkt zelfstandig en bent eigenaar van jouw projecten. Je staat open voor input en inzichten van jouw collega’s om er zo samen voor te zorgen dat we ieder design naar het hoogste niveau tillen. Met jouw nauwkeurigheid, DTP vaardigheden en technische kennis van drukwerk heb jij een stevige basis voor ieder project. Met jouw creatieve vaardigheden verras je het team en onze opdrachtgevers bij ieder project opnieuw. Je bent niet schuw voor contact met klanten en presenteert jouw ontwerpen graag samen met een accountmanager aan de opdrachtgever.

Van jou vragen we 32 tot 40 uur per week, je woont bij voorkeur in de regio Den Haag, hebt minimaal 3 jaar werkervaring en een flinke dosis energie. Verder beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed in woord en geschrift en weet je heel goed de weg in illustrator, photoshop en InDesign, dit is een harde eis. Heb je ook nog kennis van webdesign, social en/of apps? Dat is zeker een pré. Net zoals het hebben van bureauervaring.

Startdatum zo snel mogelijk.

Mail jouw sollicitatie uiterlijk 17 september 2021 naar Simone de Jong (simone@alteregomarketing.com). Voor vragen over de vacature kun je mailen of bellen op maandag, woensdag of vrijdag tussen 09.00 en 15.00uur (alle dagen).

De eerste gesprekken vinden plaats op 20 en 22 september, het tweede gesprek op vrijdag 28 september, houd die dus alvast vrij.

Wie weet tot snel!