Vacature Project- & accountmanager | 32 – 40 uur

Deze vacature is momenteel gevuld, maar zie jij je toch werken bij Alterego, dan is een open sollicitatie altijd welkom!

Jij hebt lef, werkt zelfstandig, bent commercieel, durft fouten te maken en om hulp te vragen. Bij Alterego zoeken we een project- & accountmanager die zijn/haar accounts vlekkeloos door projecten helpt. Je onderhandelt, stuurt studioleden aan op jouw projecten, rondt projecten af binnen de gestelde kaders en bent eindverantwoordelijk voor wat de (digitale) deur verlaat.

Alterego voor jou
Voordat we verder ingaan op wat wij zoeken, eerst even wat wij jou te bieden hebben. Behalve een maandelijkse vrijdagmiddagborrel, hebben we jou een ambitieuze werkplek te bieden in Den Haag! We werken met een jong team, met ieder zijn eigen specialiteiten en we helpen elkaar graag.

Alterego is specialist in branding; brand identity en brand activation en dan met name in de Food en Leisure sector. We brengen merken in beweging door creatieve marketingoplossingen, vlijmscherpe strategieën en originele designs. Door creatieve marketingcommunicatie en strategie te combineren met exceptionele grafische vormgeving maken we het verschil. In het schap en in het hoofd en het hart van de consument. We werken voor merken als Palm, Nature’s Pride, CBR, Mathieu Teisseire, Aldi, Schultenbrau, Team Intro, Oxious.

Behalve op inhoudelijk gebied hebben we je ook op praktisch gebied wat te bieden. Namelijk een salaris van € 2.250,- tot 2.750,- per maand (afhankelijk van je kennis en ervaring) o.b.v. 40 uur, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen (bij een full time dienstverband). Omdat we graag een band als team hebben werk je minimaal 2 dagen op kantoor, vaker mag altijd.

Jij voor Alterego
Wij zijn ter aanvulling op ons team op zoek naar een commerciële gestructureerde collega. Jij haalt jouw eigen opdrachten binnen bij bestaande klanten en gaat op zoek naar mogelijkheden bij potentiele klanten, sales dus. Jij begeleidt jouw eigen projecten en bent verantwoordelijk voor het hele traject van offerte tot evaluatie. Je weet orde te houden in de hectische chaos. Projecten variëren van verpakkingsontwerp en huisstijlontwikkeling tot marketingplannen. Jij laat je niet afleiden door het creatieve proces en houdt de touwtjes strak in handen. Taken die je tegen komt in deze functie zijn

  • Het behandelen van inkomende aanvragen;
  • Het opstellen van offertes;
  • Het opstellen en bewaken van planningen;
  • Het bewaken van budgetten;
  • Bewaken van kwaliteit van te leveren producten;
  • Aansturen van de DTP-vormgever(s);
  • Acquisitie op bestaande en nieuwe klanten.

Van jou vragen we 32 tot 40 uur per week, je woont bij voorkeur in de regio Den Haag, hebt 1 tot 4 jaar werkervaring en een flinke dosis energie. Verder beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed in woord en geschrift, weet je wat commercieel denken is en ben je de koning(in) van de structuur. Startdatum zo snel mogelijk. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een man.

Mail jouw sollicitatie uiterlijk 29 augustus 2021 naar Simone de Jong (simone@alteregomarketing.com). Voor vragen over de vacature kun je mailen of bellen op maandag, woensdag of vrijdag tussen 10.00 en 13.00uur (alle dagen).

Wie weet tot snel!