Best Package Design Awards

Het verpakkingsdesign van Sayah Spekkoeklikeur heb je vast al eens bij ons voorbij zien komen. Doordat het een uniek product is met een sterk verpakkingsdesign wat hierbij aansluit blijft deze in de loop van de jaren constant in de spotlight staan!

De fles heeft een luxe uitstraling met diverse Indonesische stijlelementen, zoals de wajangpop en de batik-print. Het jaartal 1796 verwijst naar de stamvader van de familie Pieplenbosch en de pay-off ‘Dutch delight with an Indonesian twist’ verwijst naar de unieke historische band tussen de twee landen. Een bijzonder detail is de spekkoek die verborgen is in het patroon op het achterlabel. Je ziet het alleen als je door het ruitje op het etiket aan de voorkant van de fles kijkt.

Met het verpakkingsontwerp voor SAYAH is Alterego genomineerd voor de Best Package Design Awards van DesignRush. Wij zijn trots om nogmaals een nominatie te hebben mogen ontvangen voor dit verpakkingsontwerp en deze te hebben gewonnen! Wij bedanken DesignRush voor deze selectie die vanaf 16 Augustus 2021 te zien is op hun website!

Bekijk hier de winnende categorie