Vacature Projectmanager | 32 uur

Lijstjes maken, structuur aanbrengen, samenwerken, snel en gemakkelijk switchen, aansturen en onderhandelen. Dat is kort samengevat wat van een projectmanager bij Alterego verwacht wordt, en laten we daar nu net naar op zoek zijn!

Alterego voor jou
Voordat we verder ingaan op wat wij zoeken, eerst even wat wij jou te bieden hebben. Behalve een maandelijkse vrijdagmiddagborrel met karaoke of spelletjes (als corona voorbij is), hebben we jou een te gekke werkplek te bieden in Den Haag! We werken met een jong team, met ieder zijn eigen specialiteiten en we helpen elkaar graag.

Alterego is specialist in branding; brand identity en brand activation en dan met name in de Food en Leisure sector. We brengen merken in beweging door creatieve marketingoplossingen, vlijmscherpe strategieën en originele designs. Door creatieve marketingcommunicatie en strategie te combineren met exceptionele grafische vormgeving maken we het verschil. In het schap en in het hoofd en het hart van de consument.

Behalve op inhoudelijk gebied hebben we je ook op praktisch gebied wat te bieden. Namelijk een salaris van € 2.250,- tot 2.750,- per maand (afhankelijk van je kennis en ervaring) o.b.v. 40 uur, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen (bij een full time dienstverband).

Jij voor Alterego
Bij Alterego zijn we op zoek naar een die-hard projectmanager. Als projectmanager ben je onderdeel van het team operations bestaande uit twee junior projectmanagers, twee accountmanagers en vier Creatief-DTP’ers/Art directors. Jij begeleidt jouw eigen projecten en bent verantwoordelijk voor het hele traject van offerte tot evaluatie. Je bent administratief goed onderlegd en weet orde te houden in de hectische chaos. Projecten variëren van verpakkingsontwerp en huisstijlontwikkeling tot marketingplannen. Jij laat je niet afleiden door het creatieve proces en houdt de touwtjes strak in handen. Taken die je tegen komt bij het begeleiden van een project zijn:

– Het behandelen van inkomende aanvragen;
– Het opstellen van offertes;
– Het opstellen en bewaken van planningen;
– Het bewaken van budgetten;
– Bewaken van kwaliteit van te leveren producten;
– Aansturen van de DTP-vormgever(s).

Van jou vragen 32 uur per week met in ieder geval de gehele woensdag. Je woont bij voorkeur in de regio Den Haag, hebt 2 tot 4 jaar werkervaring en je neemt af en toe wat lekkers mee. Verder beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed in woord en geschrift en ben je de koning(in) van de structuur. Startdatum 15 februari 2021.

Mail jouw sollicitatie uiterlijk 5 februari 2021 naar Simone de Jong (simone@alteregomarketing.com). Voor vragen over de vacature kun je mailen.

De eerste gesprekken vinden plaats op 8 en 10 februari, het tweede gesprek op vrijdag 12 februari, houd die dus alvast vrij.

Wie weet tot snel!

Team Alterego