Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen

Nederland telt steeds meer auto’s, het verkeer wordt steeds complexer en mensen worden steeds gehaaster en nemen hierdoor vaker onnodige risico’s. Deze mix resulteert steeds vaker in ergernissen en verkeersongevallen. En echt niet alleen door hufterig of onbesuisd rijgedrag, maar ook doordat mensen onzeker zijn in het verkeer of langer doorgaan met autorijden dan strikt noodzakelijk is (denk aan mensen op leeftijd, mensen met verslechterd zicht en/of andere gezondheidsklachten).

Het is de missie van het CBR om de veiligheid en de vakbekwaamheid van weggebruikers in het constante veranderende verkeer in de gaten te houden en te beoordelen. Elk oordeel dat het CBR doet is vanuit het maatschappelijk belang van verkeersveiligheid, maar met het besef in het achterhoofd dat mobiliteit voor iedereen een kostbaar goed is.

Als modern exameninstituut heeft het CBR een krachtige rol binnen verkeersveiligheid, en om hun expertise ook in de toekomst te kunnen blijven ontwikkelen heeft het instituut hier de juiste partners voor nodig.

Sinds eind 2019 zijn wij creatief partner van het CBR in de zoektocht naar artsen die bij willen (en kunnen) dragen aan veiliger verkeer. De inzet van opvallende, aansprekende en informatieve flyers en banners tijdens de KNMG beurs, resulteerde in een succesvolle kick-off voor deze samenwerking.

Aangezien het merendeel van onze Alterego collega’s actief deelneemt aan het verkeer en wij heel zuinig op ze zijn, hebben wij een sterke drive om de communicatie zo scherp, opvallend en aantrekkelijk mogelijk te maken, zodat het CBR mensen nog veiliger en verantwoord de weg op stuurt.