Opvallen tijdens de PLMA beurs 2019!

Hangende honingparels

Van hangende parels tot aan enorme blow-ups. Alterego Marketing zorgt ervoor dat het werkelijkheid wordt tijdens de PLMA’s World of Private Label beurs van 2019. Niet alleen was de klant Bee&Cee Foods dik tevreden, ook bezoekers waren onder de indruk van de zwevende honingparels.

U vraagt, wij draaien!

De beurs was dit jaar in de RAI Amsterdam en brengt al jaren private label retailers en fabrikanten bij elkaar om nieuwe contacten te leggen, om nieuwe producten te ontdekken en om op de hoogte te zijn van nieuwe trends en ontwikkelingen. Gezien de omvang van de beurs is het noodzakelijk om eruit te springen. Vandaar ook de vraag vanuit de klant aan ons, om de stand op te laten vallen. En zo geschiedde: “U vraagt en wij draaien!”

Onderstaand is te zien hoe we begonnen zijn met een schets en hoe uiteindelijk het resultaat was. Door gebruik te maken van veel kleur en door de huisstijl door te voeren wordt het één geheel. De hangende parels en de blow-ups maken de stand uniek. De hangende parels stellen het product voor; namelijk honingparels. Ook dit jaar was het weer een succes. Op naar volgend jaar!