Bavaria 8.6 Signus Branding Paviljoen

Bavaria 8.6 Paviljoen

Alterego geeft podium aan Bavaria 8.6 op Walls and Skin event

Met trots kijken wij terug op het Walls and Skin event van afgelopen 1 en 2 juni, het festival dat werd gesponsord door Bavaria 8.6 en waaraan Alterego haar bijdrage mocht leveren.

8.6 bier? Ja. Het stevige Speciaal blond bier van Bavaria, te koop in verschillende smaak varianten Original, Red, Extreme, Black en I.P.L . Laten we zeggen dat de Original smaak met 8.6% alcoholpercentage het meest bekend is in Nederland en daarnaast de I.P.L variant, een kruising tussen het krachtig Pilsener en een IPA. De 8.6 bieren winnen steeds meer terrein in Europa en ook in Nederland.

De bieren zijn in 50cl blikken te koop in de supermarkt en slijterijen en sinds 2015 in de Nederlandse horeca. Het merk is nog steeds het meest bekend in Frankrijk, waar de familie Swinkels deze innovatie als eerste heeft gelanceerd, een land waar strong Pils Lager zeer geliefd is.

Dit weekend werd de start van onze samenwerking met dit mooie biermerk ingeluid.

Signus Branding Paviljoen
Alterego wist op een overtuigende manier aandacht op het 8.6 merk te vestigen door een imposant en opblaasbaar Signus Branding paviljoen van 6 bij 6 meter voor de containerbar van Bavaria 8.6 te installeren. Onder dit paviljoen kon iedere bezoeker in alle rust, luierend op een zitzak, genieten van zijn of haar 8.6-biertje, vers van de tap. Intussen kon je aanschouwen hoe de kunstwerken van de verschillende artiesten tot leven kwamen.

Op de canvas doeken van de tent werd prominent het beeldmerk van 8.6, het vooraanzicht van een blauwe wolf met pay-off “Intense by Nature” vertoond. De wolf symboliseert een mentaliteit, er zit een beetje 8.6 in ons allemaal, 8.6 gaat over het bewandelen van je eigen pad in het leven, het aftasten van grenzen. Het leven zien als een lange reis en avontuur, een zoektocht naar eigen ervaringen. De kop van de wolf kwam door het kleurcontrast met het donkerblauwe canvas van de tent, duidelijk op de voorgrond.

Twee dagen vol zon, zee en strand waar op de boulevard graffiti- en tattoo artiesten hun kunstwerken konden vertonen aan nieuwsgierige voorbijgangers.

Een plek waar waarop het opblaasbare paviljoen van onze partner Signus Branding goed tot zijn recht kwam.

Bavaria 8.6 Signus Branding paviljoen