Lancering Bandoeng’22 gestart!

Na het succes van Sayah Spekkoeklikeur kan Nederland zich voorbereiden op een meer dan waardige opvolger: Bandoeng’22. 

Met veel passie en geduld hebben Marc, Mariska en Fajar een mooie likeur ontwikkeld die een mix van Aziatische- en Europese kenmerken bezit. Uiteraard verzorgde Alterego de branding en het design van het label voor deze likeur met de zachte smaak van pandan. Met de afronding van een succesvolle crowdfunding campagne waarbij het doelbedrag binnen drie weken werd behaald, kunnen we echt van start en rollen de eerste flessen van de band.

STOERE DRANK MET EEN LUXE EN INTERNATIONALE UITSTRALING!

Bandoeng 22 Crowdfunding campagne

Een ‘Euro-Aziatische’ likeur? Wat moet ik mij hierbij voorstellen?

De afgelopen jaren is een duidelijke fusion-trend zichtbaar in Aziatische restaurants. Bij de fusion-trend wordt een mengeling van (wereld-)smaken en kooktechnieken gebruikt om creatieve, vernieuwende recepten te ontwikkelen. Deze trend zet zich ook door in de cocktailwereld.
Westerse cocktails krijgen een ‘Asian twist’, door het gebruik van Aziatische ingrediënten. Denk aan lychee, yuzu, shisobladeren of thee. We zien dat steeds meer Aziatische restaurants in Nederland een eigen cocktailbar hebben en dat vinden we een toffe ontwikkeling. Want cocktails en kruidige, Aziatische gerechten gaan namelijk perfect samen!
Wij willen dan ook heel graag Bandoeng’22 toevoegen aan de drankenkaart van restaurants en cocktailbars. Én om ervoor te zorgen dat Bandoeng’22 op de juiste manier geserveerd wordt, hebben we samen met top bartenders alvast een aantal heerlijke cocktails ontwikkeld. Deze gaan we actief delen met bartenders die straks met onze likeur gaan werken om hen zo te inspireren.