Stage social media & content marketing (HBO)

HBO – 40 uur per week – 6 maanden (periode in overleg)

Ben jij hooked on social media, houd je van schrijven, heb je grafische skills en wil je bijdragen aan een stressvrije samenleving? Dan hebben wij de stage voor jou!

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken we een fulltime HBO social media & content marketing stagiair. Voor Art of Living Nederland mag jij invulling geven aan de sociale mediakanalen en verzamel en schrijf je content voor de nieuwsbrieven.

Wie zijn wij?

Alterego is specialist in branding; brand identity en brand activation. We brengen merken in beweging door creatieve marketingoplossingen, vlijmscherpe strategieën en originele designs. Door creatieve marketingcommunicatie en strategie te combineren met treffende grafische vormgeving maken we het verschil. In het hoofd èn in het hart van de doelgroep.

Tijdens jouw stage ben je dedicated bezig voor een van onze opdrachtgevers: Art of Living Nederland.

 

Over Art of Living Nederland

Stichting Art of Living is een educatieve, humanitaire non-profit en NGO (niet-regerings-gebonden organisatie) die zich wijdt aan het tot stand brengen van individuele en maatschappelijke harmonie en de herleving van menselijke waarden. Art of living is geen religieuze organisatie. De doelstelling is om mensen vanuit allerlei achtergronden, culturele tradities, leeftijd en geslacht samen te laten komen om het leven te vieren. Door het aanbieden van cursussen, activiteiten en nieuwsbrieven over meditatie, yoga, stilte, ademhaling en wijsheid biedt Art of Living Nederland een duurzame totaaloplossing voor innerlijke vrede.

Meer informatie: https://www.artofliving.org/nl-nl

 

Wat ga je al lerende doen?

Op basis van de door ons nieuw opgestelde sociale mediastrategie ga jij aan de slag voor Art of Living Nederland met de uitvoering daarvan. Dit houdt in:

  • Blogs schrijven en publiceren
  • Social media postings maken (zowel pakkende teksten als beeldbewerking en video)
  • Social mediamanagement (contentplanning, posting en interactie)
  • Structuur van de nieuwsbrieven opzetten voor een nieuwsbrief template (Copernica)
  • De inhoud van de nieuwsbrieven samenstellen in woord en beeld.

Je bent een creatief, nieuwsgierig persoon die makkelijk op mensen afstapt om content te verzamelen, die zorgvuldig werkt en foutloos vlot Nederlands schrijft, beschikt over vormgevingstalent en die een passie heeft voor social media en content marketing. Orde scheppen en behouden in de chaos is “zeg maar echt jouw ding”, je hebt een hands-on mentaliteit en je bent stressbestendig. Je kunt goed zelfstandig werken, maakt zelf beslissingen en onderhoudt actief contact met de AOL-regio coördinatoren die je van input voorzien.

Zo zorg jij ervoor dat de vele verhalen die Art of Living Nederland te vertellen heeft, op een consistente en aansprekende manier gaan leven onder diverse doelgroepen!

 

Alterego voor jou

We hebben jou een te gekke stageplek te bieden in Den Haag! We werken met een jong team, met ieder zijn eigen specialiteiten en we helpen elkaar graag. Daarnaast bieden we je vanzelfsprekend een marktconforme stagevergoeding en deskundige begeleiding.

Herken jij jezelf in deze vacature, stuur dan je motivatie en CV naar maaike@alteregomarketing.com. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Maaike Koeten op telefoonnummer 070- 3389440